Om oss

Naturnar

NATURNAR startet med et ønske om å bringe en av de mest verdifulle varer som vårt land har til alle hjørner av Europa, hvor de ikke har muligheten til å dyrke og nyte en frisk, søt og sunn appelsin. NATURNAR er et lite og moderne selskap som ønsker, på en måte, å overføre den tradisjonelle, og ikke minst den sunne smaken av «gamledager» til dagens livsstil. Det er ingen person eller selskap som har prøvd våre produkter som ikke ønsker mer.

NATURMAR har implementert de beste kontrollsystemene, sertifisert av eksterne enheter, for å garantere kvaliteten og sikkerheten til sine produkter. Et leverandørstyringssystem bestående av permanent kommunikasjon med bøndene gjennom råd i informasjonsnotater fra Naturnars teknikere.

Vi tilbyr appelsiner med en spektakulær kvalitet, høstet på sitt beste tid av modenhet. Våre produkter er uten kjemisk behandling for deres «beautification », eller bevaring i kalde rom. Produktene leveres kunden innen 48 timer etter høsting i våre felt. Kort sagt, vi vil tilby appelsiner, som kan nytes med maksimal smak og friskhet.

Naturnar ligger i en by i den sørlige delen av Alicante, hvor værforholdene er varme om dagen og milde under natten, på denne måten oppnås den perfekte balansen mellom surhet og sukker i sitrusfrukter. Naturs appelsiner dyrkes tradisjonelt uten mer behandlinger enn de essensielle, på håndverk og naturlige måter. Det er ikke et biologisk produkt, men et friskt produkt, uten behandling etter innhøsting. Vi velger våre appelsiner nøye. «Naturnene» bruker ikke konserverende eller akselerert modenhet behandlinger. Heller ikke noe kunstige produkt som endrer den opprinnelige smaken og kvaliteten på frukten vår. Derfor har vi valgt den optimale tiden for kutting av våre produkt. I tillegg garanterer vi friskheten til produktet vårt, fra innhøsting av treet til det når kundens hender, det vil ikke være mer enn 48 timer for å sikre at klienten vil ha frisk, naturlig og kvalitetsfrukt.

På Natums tar vi vare på følgende kvalitetspoeng: Optimal temperatur; 3-8 ° C (38-46 ° F) til 3 måneder, avhengig på avling, modenhet på høst- og produksjonsområdet. Optimal relativ luftfuktighet på 90% til 95%.